Vi er spesialister på belysning

Oslo Elektriske AS er det trygge valget når du ønsker løsninger innen belysning. Vi utfører oppdrag for både private og bedrifter. Med vår lange erfaring og solide kompetanser kan vi påta oss selv omfattende og krevende oppdrag innen belysning. Vårt tilbud innen belysning er bredt, og blant annet er våre LED-løsninger noen som har blitt svært populære. Dette er det flere grunner til.

I forhold til 230 V halogen bruker LED 80% mindre strøm. Og ikke bare det. Faktisk er denne typen belysning noe som har svært lang levetid sammenlignet med halogen. Tar man utgangspunkt i vanlig bruk vil denne typen belysning vare i 10 til 14 år. Anvendelsesmulighetene er mange, og den store fleksibiliteten har bidratt til LED-teknologiens store popularitet.

Vi har også andre løsninger innen belysning, blant annet løsninger basert på lysarmaturer. Disse løsningene er populære hos bedrifter på grunn av de praktiske måtene man kan organisere belysningen på. Samtidig kan man med riktig armatur motvirke arbeidsrelaterte plager som for eksempel hodepine og tretthet.

Skreddersydde løsninger

Uansett hva ditt behov er på området, sammensetter vi løsninger som passer for akkurat deg. Vi håndterer alt fra montering av sikringsskap til el-sjekk og utskifting av lyspærer. Vi baserer oss på kontinuerlig oppdatert fagkunnskap slik at våre løsninger alltid er i harmoni med de høyeste standardene på området.

Vårt kompromissløse fokus på kvalitet i alle ledd har bidratt til vår omfattende portefølje av fornøyde kunder.

Oslo Elektriske AS har sentral beliggenhet på Spireaveien 6, og vi har hele Oslo og omegn som satsningsområde.

Dersom du har spørsmål vedrørende vårt tilbud innen belysning er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon 22 63 14 04.