Energistyring beste kvalitet

Overveier du å installere energistyring? Dagens teknologi åpner opp for nye fantastiske muligheter og er med på å revolusjonere vår hverdag i hjemmet. Våre løsninger innen energistyring er de beste systemene på markedet og inngår derfor som en naturlig del av utvalget vårt. Vi har valgt at fokusere på anerkjente leverandører som Dimplex, Eaton og Micromatic, da disser lever opp til våre strenge krav til kvalitet. Samtidig er prisene på et hyggelig nivå - noe som gjør teknologien tilgjengelig for et bredt utsnitt av interesserte kjøpere.

Med våre løsninger innen energistyring får du mulighet til å regulere varme, lys og elektriske apparater på en enkel måte. En stor fordel med disse systemene er at du kan automatisere mange av funksjonene. Dette betyr at du kan tilpasse systemet etter akkurat dine ønsker og behov. For eksempel kan systemet senke temperaturen i rom som ikke brukes så mye - og sørge for å ha morgenkaffen klar når du står opp.

Ikke bare gjør systemene innen energistyring hverdagen din enklere. Energistyring sørger også for å redusere din energibruk - blant annet gjennom mer målrettet oppvarming av boligen. Dessuten kan man med energistyring slå av lyset automatisk i områder av boligen som ikke benyttes i det pågjeldende øyeblikket.

Vi sørger for rask installasjon

Dersom du ønsker å installere energistyring, sørger våre kompetente fagfolk for rask installasjon av systemet. Er du i tvil om hvilket system som passer for akkurat deg og dine ønsker og behov, bistår vi deg gjerne med å velge riktig system.

Oslo Elektriske AS holder til sentralt i Oslo og har hele Oslo og omegn som satsningsområde.

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud innen energistyring er det bare å ta kontakt på enten mail eller telefon 22 63 14 04.