Jordfeilbryter type F – for moderne hjem

Ny teknologi i forbrukerelektronikk stiller nye krav til sikringsskapets innmat. Derfor har Eaton utviklet en jordfeilbryter type F.

Illustrasjonsbilde av et sikringsskap med jordfeilbrytere

En jordfeilbryter type F trenger du til apparater som har høyere effekt eller frekvensdrevne enheter.

Eaton var først ute med jordfeilvern allerede i 1957, og har siden den gang blitt verdensledende på markedet. En jordfeilbryter type F har egenskaper som er tilpasset moderne elektriske apparater og enheter.

Hvilke apparater trenger type F?

Tre jordfeilbrytere som alle er utstyrt med type F-beskyttelse

Hvilke apparater trenger type F?

  • Oppvaskmaskin
  • Vaskemaskin
  • Varmepumpe
  • Ventilasjonssystemer
  • Klimaanlegg

Hvorfor trenger man type F?

Behovet gjelder i hovedsak energieffektive apparater som har elektronikk med høyere effekt eller frekvensdrevne enheter. Det handler ganske enkelt om apparater som kan gi feilstrøm av ulike slag som en tradisjonell jordfeilbryter type A ikke reagerer riktig på. 

Fordeler med jordfeilbryter type F

Kort oppsummert kan vi si at denne jordfeilbryteren er bedre egnet på kurser med moderne husholdningsapparater. Du vil få færre tilfeller der bryteren slår ut unødvendig, eller ikke slår ut når den burde ha gjort det. 

et sikringsskap, energisentral

Det er til syvende og sist et spørsmål om trygghet og brannsikkerhet, og sikringsskapet ditt fortjener oppgraderinger når bruk og behov endres. Finn din nærmeste Elkonor-elektriker og få et uforpliktende tilbud på en tryggere bolig.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med en av våre dyktige elektrikere, så hjelper vi deg å finne riktige smarthusløsninger for din bolig!